Förlängning av kontrakt x 2

Sportchef Daniel Stolt har under en tid arbetat med samtal gällande spelartruppen för säsongen 22/23 och nu står det klart att Gabriel Olsson och Ludwig Svensson Träff tillhör KHC även över säsongen 22/23. 

Ludwig Svensson Träff om att förlänga med KHC:

”-Det var ett självklart val och känns jättebra att redan nu kunna förlänga mitt kontrakt med KHC. Det är en förening som är på väg åt helt rätt håll samtidigt som det är en bra plats för mig att fortsätta utvecklas på. 

Därför är jag otroligt taggad på att få fortsätta den här resan ytterligare en  säsong!”

Gabriel Olsson om att förlänga med KHC:

”-Känns som vi har något otroligt spännande på gång här i KHC och det var självklart att skriva på för en säsong till. Jag trivs oerhört bra i klubben och känns fantastiskt att fortsätta spela inför fansen i Hatstore arena.”

Sportchef Daniel Stolt om Gabriel och Ludwig:

”-Gabriel och Ludwig är två hårt jobbande spelare som passar perfekt i den hockeyn vi spelar. Båda två har gjort det riktigt bra och varit högst bidragande till vår fina placering i grundserien. Nu vill vi se att dom tar med sig detta spel in i Allettan.”

Vi kan också meddela att backen Casper Andersson Marin som haft ett korttidskontrakt lämnar KHC. Casper vill ha mer speltid och Kalmar HC kan inte erbjuda det i den mån som önskas så kontraktet avslutas i samförstånd. Vi önskar Casper ett stort lycka till i framtiden!