Information om vaccinationsbevis Billingehov

Från och med 1 december gäller vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer i publiken. Det betyder att det krävs vaccinationsbevis för inträde i Billingehov. Har du inte med dig vaccinationsbevis kommer du inte att komma in. Du måste också visa upp ditt vaccinationsbevis vid varje match.

Detta gäller:
– Vaccinationsbevis med giltig legitimation måste uppvisas vid entré till Billingehov
– Läkarbevis med legitimation krävs om man ej får ta vaccinet
– Vaccinationsbevis gäller för dig som är 18 år och äldre
– Personer under 18 år behöver ej visa upp vaccinationsbevis, men behöver ha med giltig legitimation som kan styrka att man är under 18 år
– Säkerställ så att ditt vaccinationsbevis ej har utgånget datum
– Kom i tid, vi räknar med att det blir lite mer köer vid entrén till Billingehov

Vart hämtar jag mitt vaccinationsbevis?
– Du som har e-legitimation hämtar enkelt ned ditt vaccinationsbevis via: www.covidbevis.se

Vad är ett giltigt vaccinationsbevis?
– All publik måste kunna uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis som visar att man tagit två doser och att det har gått minst fjorton dagar sedan dos nummer två samt giltig ID-handling. Alternativt om det är Jansens vaccin ska man ha tagit 1 av 1 och att det har gått minst fjorton dagar sedan dosen.

Var kommer kontrollen av vaccinationsbeviset ske?
– Det sker i anslutning till huvudentrén. Kom gärna i god tid och ha ditt bevis och din legitimation redo för att göra entrén till hallen smidigare.

Gäller negativa PCR-tester eller liknande istället för vaccinationsbevis?
– Nej, endast vaccinationsbevis gäller.

Du som inte har e-legitimation eller på något annat sätt ej har möjlighet att ladda ned ett digitalt vaccinationsbevis behöver skicka in en blankett för att få ditt covidbevis fysiskt. Blanketten finns här.

Kom ihåg att skicka in blanketten i god tid då det tar längre tid att så sitt covidbevis på detta sätt. För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt måste du ha tagit två doser av vaccinet.