Västerbotten resa gav endast 1 poäng

Bortamatcher mot lag i Norra serien är ingen enkel matematik!

Lördagens match mot Vännäs fick en bra start för oss men målet kom för tidigt vilket tände Vännäs som spelade en bländande hockey de resterande 50 minuterna!!, då vi endast fick till det de första 10 minuterna av matchen med vårt spel. Vi hade fem a-chanser och borde lett med 2-3 mål. Men istället var det Vännäs som vann rättvist med 5-2 och gav sig själva en tidig 40 års present då man fyllde 40 år på söndagen och detta inför ca 50 åskådare.
Vi gör en riktigt dålig insats och kommer inte alls upp i nivå och vi har lagt denna lektion bakom oss.

idag söndag var det ett helt annat lag som tog sig an Tegs SK i Winpos arena och sett över 60 minuter så skulle alla poäng gått till oss om det inte vore för den sneda fördelningen av utvisningarna. Vi kan inte undvika att ge domarna i matchen annat än dåligt omdöme. Vi leder med 3-1 med mindre än 10 min kvar att spela, åker på en utvisning för interference framför egen kasse, mjukt ramlar Tegs spelare måste sägas??, PP1 mål för Teg 2-3, sedan står linjedomaren i vägen och stoppar en rensning av oss längs sargen och pucken stannar på honom och domslutet blir 6 man på isen, den blev svår!!. PP1 mål för Teg till 3-3. Sedan får vi ett friläge med bara minuter kvar men pucken går utanför, matchen till OT som förblir mållös. Vi har övertaget men pucken vill inte leta sig in.
Straffar är ju lite som lotteri och vi förlorar tyvärr där.
Matchens Viking gick till Dennis Finn-Olsson som gjorde 3 poäng, 2 mål varav ett var på straff.
Nästa vecka några dagars träning sedan blir det jul och nyårsledigt och laddning för 121 mil Kiruna enkel resa den 8/1.
Vi passar på att skicka en God Jul och Gott Nytt år hälsning till alla våra supporters och våra följare på sociala medier. Vi gläds åt att ni stöttar oss i med och motgång.