Daniel Stolt förlänger med KHC

Kalmar HC och Daniel Stolt är överens om nytt avtal som gäller fram till 2026. 

Daniel Stolt kom till Kalmar HC inför säsongen 2021/2022 och satte direkt sin prägel gällande lagbygget och tog Kalmar HC till en historisk seger av grundserien och därefter en andraplats i Allettan södra. 

För att sportsligt och organisatoriskt säkra framtiden väljer därför Kalmar HCs styrelse att förlänga Daniels kontrakt tillochmed 2026 som en viktig del i vårt långsiktiga arbete.

Kalmar HCs ordförande Camilla Freedekes tankar om förlängningen med Stolt:

”-Vi vill bygga en organisation som är stabil över tid och Daniel är en pusselbit i detta strategiska arbete. Vi gör vårt bästa ekonomiska resultat någonsin och Daniel var ett viktigt steg i den processen med sitt kontaktnät och kunnande. Sportsligt vill vi bygga över tid och där är Daniels kompetens oerhört viktig.”

Daniel Stolts tankar om att förlänga sitt avtal:

”-Det var i slutändan ett enkelt beslut att skriva på ett nytt avtal. Det enda jag behövde var min sambos okej och jag fick direkt ett ja när jag ställde frågan. Jag trivs bra med människorna i klubben och vi är på en spännande resa. Under första året tog vi tillsammans stora kliv organisatoriskt, sportsligt och ekonomiskt och jag räknar med ett vi fortsätter på inslagen väg.”