Robin Dahlstedt förlänger med KHC

Sportchef Daniel Stolt och den rutinerade forwarden Robin Dahlstedt är överens om ett kontrakt för säsongen 2022/2023.

29-årige Dahlstedt kom till Kalmar HC inför säsongen 15/16 och har varit med på hela resan och blivit en viktig kulturbärare för klubben. Robin har totalt spelat 247 matcher för Kalmar HC och levererat 180 poäng fördelat på 75 mål och 105 assists. 

Dala om att signera nytt kontrakt för KHC:

”-Det känns jättebra att skriva på för en säsong till. Känns som man har fått en liten nytändning igen med allt positivt som har hänt i Kalmar HC senaste året. Sen tackar man aldrig nej till att snöra på sig skridskorna och att får åka ut i Hatstore arena inför hemmapubliken!”

Sportchef Daniel Stolt om påskriften från Dala:

”-Robin gjorde det bra och jag tycker att han tog ett stort kliv under säsongens gång. Vi tror att Robin kan kliva upp ytterligare ett steg med en ordentlig försäsong. Dessutom är det viktigt att vi får behålla en av lagets äldre spelare.”

I samband med offentliggörandet av Robin Dahlstedt kan vi också meddela att backen Jonathan Lundgren inte erbjuds ett kontrakt för kommande säsong. Kalmar HC tackar Jonathan för sina insatser i KHC-tröjan och önskar ett stort lycka till ! 

Välkommen till ytterligare en säsong i KHC-tröjan, Robin Dahlstedt!