Kaden Elder till Kalmar HC

Welcome Kaden Elder !

Sportchef Daniel Stolt och den kanadensiska forwarden Kaden Elder är överens om ett kontrakt för säsongen 22/23. Kaden blir vår andra supporterspelare!

24-årige Kaden kommer närmast från spel i ligan U-Sports där han säsongen 21/22 representerade Univ. of Calgary.
178 cm långa Kaden spelade totalt 18 matcher och levererade totalt 16 poäng fördelat på 10 mål och 6 assists. Kaden Elder har totalt 43 matcher i U-sports och har totalt stått för 37 poäng (23+14). I ligan WHL (en av världens bästa juniorligor) har Kaden spelat totalt 317 matcher och levererat 128 poäng fördelat 65 mål och 63 assist.

Kaden Elder säger såhär om att ansluta till Kalmar HC:
”- I’m very excited to have this opportunity to be apart of something special. This team is looking very strong and I want to be able to contribute to give us the best chance and have a successful year. It will be a little different living in a different continent but I’m looking forward to taking on a new challenge and experience. ”

Daniel Stolt om rekryteringen av Kaden Elder:
”-I Kaden får vi en rightfattad målskytt med bra karaktär och som alltid jobbar hårt. Vi har fått bra referenser och tittat mycket video på honom. Det ska bli spännande att se Kaden i KHC kommande säsong!”

Stort tack till vår samarbetspartner Mark & Fastighetsservice som varit en betydande faktor i insamlingen.
MFS vd Daniel Jonsson säger såhär:
”Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar har varit stolt partner till Kalmar HC sedan bolagets start 2017. Föreningen visar med tydlighet vad man vill med hela verksamheten och vi ser representationslaget som loket som måste spela på en hög nivå för att dra med sig resten av förenings alla delar, och inte minst för att skapa ett stort intresse bland publik och sponsorer. Därför stöttar vi även den andra supporterspelaren tillsammans med de privatpersoner som bidrar på ett väldigt bra sätt och vi ser fram emot att följa lagets framfart i Hockeyettan den kommande säsongen.”

Stort tack alla privatpersoner som bidragit till insamlingen.

Varmt välkommen till Kalmar HC säger vi till årets andra supporterspelare Kaden Elder.

Foto: David D Moll