Jesper Sellin förlänger

Nytt 2-årskontrakt för Jesper Sellin. 

Forwarden Jesper Sellin och sportchef Daniel Stolt är överens om ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2024/2025. 

28-årige Sellin kom till Kalmar HC från Skövde IK inför säsongen 2018/2019 och går i skrivande stund in på sin femte säsong i Kalmar HC. Jesper har totalt spelat 148 matcher och levererat 116 poäng fördelat på 49 mål och 67 assists. 

Såhär säger Jesper Sellin om att signera ett nytt 2-årskontrakt:

”-Det ska bli jätteroligt att få tillhöra Kalmar HC denna säsong plus två nya år efter det. Jag tror på den här satsningen som förening gör och  det kommer också hjälpa mig att bli en bättre hockeyspelare. Sen tror jag att förening har det som krävs för att ta klivet upp i HA. Och som pricken över i:t är att en fullsatt Hatstore arena svårt att slå.”

Sportchef Daniel Stolt om två nya år för Jesper Sellin:

”-Att Jesper väljer att redan nu skriva på ett längre avtal med KHC känns självklart otroligt bra. Jesper är en ledande spelare i laget som betyder mycket för föreningen. Jespers påskrift innebär att vi kan bygga långsiktigt kring en kärna av spelare med stort KHC-hjärta. ”