Nytt kontrakt för Alexander Nilsson

Sportchef Daniel Stolt och målvakten Alexander Nilsson är överens om ett nytt kontrakt som gäller för säsongen 23/24.

24-årige Nilsson återvände inför denna säsongen till Kalmar HC efter en sejour Kiruna AIF, och nu står det klart att det blir ytterligare en säsong i KHC-tröjan. Alexander har denna säsongen en räddningsprocent i grundserien på 94% och hittills i Allettan står Alex registrerad på 90,7 %.

Alexander Nilsson om att skriva på nytt kontrakt för Kalmar HC:
”-Känns väldigt kul att ha skrivit nytt kontrakt! Trivs väldigt bra i Kalmar så det var inget svårt beslut! Tror på Kalmars visioner och framtidsplaner så det ska bli kul att få representera Kalmar HC minst en säsong till.”

Sportchef Daniel Stolt om att skriva nytt avtal med Alexander:
”-Vi visste att Alex har stor potential och han har under säsongen utvecklats till att bli en en jämnare och ännu bättre målvakt. Vi är glada att Alex väljer att stanna i KHC.”