Daniel Stolt förlänger sitt kontrakt! 

Foto : Henrik Eriksson

Sportchef Daniel Stolt och Kalmar HC:s styrelse är överens om ytterligare en förlängning av kontraktet för rollen som sportchef i föreningen. 

Daniel hade tidigare ett kontrakt som gäller till 2026, men detta förlängs nu med ytterligare 2 år fram till 2028 för att skapa en stabil grund för föreningens utveckling. 

Sportchef Daniel Stolt om att förlänga sitt kontrakt med två år:

-Jag trivs bra i klubben och med människorna jag jobbar med. Att klubben har en offensiv målbild är något som passar mig och det är en resa som jag vill vara med och bidra till. Det finns stor potential i föreningen och den ska vi tillsammans se till att få ut max av. 

Ordförande Camilla Freedeke:

– Vi bygger långsiktigt och jag tänker att långsiktigt inte bara är tre år. Långsiktigt är mycket mer än så, då vi siktar så högt upp vi kan. Syftet med det är att den här klubben har en plan att utveckla sig över tid. Vi är redo för allsvenskan, även om vi inte skulle känna någon press om vi inte lyckas redan i år. Däremot ser vi att vi fortsätter ta mark med de strategier vi har lagt ut och det här kan bära hur långt som helst !