Oliver Styf förlänger

Sportchef Daniel Stolt och assisterande coachen Oliver Styf är överens om ett kontrakt för säsongen 23/24.

Oliver Styf anlände som spelare till Kalmar HC inför säsongen 17/18 och gjorde totalt två säsonger som spelare. Efter karriären rekryterades Styf som assisterande coach tillsammans med Viktor Tuurala som nu bildar tränarpar för tredje säsongen.

Oliver Styf om ett tredje år i KHC:
-Min ambition är att utvecklas och bli den bästa tränaren jag kan bli och när jag fick möjligheten att fortsätta i Kalmar HC fanns det ingenting att tveka på. Jag vill vara med på den här resan som vi tillsammans har påbörjat.

Sportchef Daniel Stolt om att skriva nytt kontrakt med Styf:
-Att Oliver väljer att fortsätta som assisterande tränare är fantastiskt bra. Han är omtyckt av våra spelare och har en bra kemi med Viktor Tuurala. Att vi har vårt tränarpar intakt är en viktig nyckel inför kommande säsong.

Vi är väldigt glada att kunna meddela er att även denna säsongen är vårt tränarpar Viktor Tuurala och Oliver Styf!
Mer nyheter runt staben för herrlaget kommer att löpande presenteras, så håll utkik!

Besiktigad av Besiktningsbolaget!

Foto: Tove Dolff