Tung förlust mot Wings

FIFen åkte på sin fjärde raka förlust, fastän man var ett bortdömt mål ifrån en upphämtning på fyra mål. Det blev en dramatisk tredje period efter en spelmässigt hyfsat jämn match men fördel hemmalaget i Märsta. 5-3 blev slutresultatet efter att Wings kunde punktera ställningen med mål i tom kasse.

Matchen inleddes mållöst, men i den andra perioden öppnade Wings HC Arlanda målskyttet och tog en 4-0-ledning genom mål av Oliver Pentler, Sebastian Lindström, Rasmus Larsson och Didrik Lif.

I den tredje perioden svarade Falu IF med att göra tre mål och reducera underläget. Filip Hedberg, Lukas Mååg och Oscar Haglund stod för målen, men det räckte inte för att komma ikapp Wings HC Arlanda.

Matchen avslutades med att Wings HC Arlanda säkrade segern genom ett mål i tom kasse av Rasmus Hedin.

Nästa match är på lördag, och då drar vi på Norrlandsturné. Först gästar vi Clemensnäs HC! Pucken släpps 16.00.

Wings HC Arlanda – Falu IF 5-3 (0-0, 4-0, 1-3)
Första perioden:
Andra perioden: 1-0 (4.00) Oliver Pentler (Tim Dackell, Marcus Karlsson), spel fem mot fyra, 2-0 (4.18) Sebastian Lindström (Edvin Stegfeldt, Mikael Hedlund), 3-0 (16.18) Rasmus Larsson (Edvin Stegfeldt, Sebastian Lindström), 4-0 (17.02) Didrik Lif (Tim Dackell, Emil Hedström).
Tredje perioden: 4-1 (3.53) Lukas Mååg (Oscar Haglund), spel fem mot fyra, 4-2 (9.50) Patrik Elfsberg (Lukas Mååg, Filip Hedberg), spel fem mot fyra, 4-3 (12.02) Oscar Haglund (Charlie Forslund, Philip Hasselgren), spel fem mot fyra, 5-3 (19.10) Rasmus Hedin (Sebastian Lindström), mål i tom kasse.
Skott: 39-33 (16-7, 13-9, 10-17).