Seger på förlängning mot Clemensnäs

Efter en spännande match mellan Clemensnäs och Falun i Kopparhallen under lördagen stod Falu IF till slut som segrare efter att ha besegrat Skellefteå-laget med 2-1 på förlängning.

Matchen inleddes mållöst, men i den andra perioden öppnade Clemensnäs HC målskyttet och tog ledningen med 1-0 genom ett powerplay-mål av Johan Warg.

I den tredje perioden replikerade Falu IF och lyckades kvittera genom ett powerplay-mål av Pawel Oblonski, assisterad av Philip Hasselgren och Charlie Forslund.

Matchen gick till övertid, där Philip Hasselgren blev matchhjälte för Falu IF genom att sätta avgörandet på ett fint sätt när han klev framför kassen, assisterad av Gustav Haglund och Oscar Haglund.

Nästa match är imorgon, och då gästar vi Kalix HC! Pucken släpps 16.00.

Clemensnäs HC – Falu IF 1-2 (0-0, 1-0, 0-1, 0-1)
Första perioden: –
Andra perioden:
1-0 (1.45) Johan Warg (Alexander Bodén, Albin Edlund).
Tredje perioden: 1-1 (12.26) Pawel Oblonski (Philip Hasselgren, Charlie Forslund).
Förlängning: 1-2 (1.22) Philip Hasselgren (Gustav Haglund, Oscar Haglund).
Skott: 43-28 (10-7, 17-6, 14-14, 2-1).