Simon Daniels förlänger med Falu IF

Simon Daniels spelar i FIF säsongen 24/25!

Den unga evighetsmaskinen har skrivit på ett nytt seniorkontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

Säsongen 21/22 tog Simon med sig sin trunk från Leksand och letade sig in i Lugnets ishall. Han visade sig snabbt vara en spelare som klarade av spel på en högre nivå och redan 22/23 så fick han chansen med A-laget som då spelade i division 2.
Sedan dess har han varit given i A-lagstruppen och den nuvarande 18-åringen har redan mäktat med 53 matcher på seniornivå, varav 32 matcher i Hockeyettan. Hatten av!

”Det här är en av dom som stack ut mest förra säsongen. Många behövde tid på sig att anpassa sig till spelet i Hockeyettan. Daniels anpassade sig väldigt fort. En spelare som vet sin roll och kör på varje dag han är här. Inget gnäll, inga konstigheter. Vi är fantastiskt glada över att få ha kvar honom i föreningen.”
– Sportgruppen

Fin Fina FIFen