Marcus Åberg förlänger med Falu IF

Pansarvagnen Marcus Åberg spelar i FIF kommande säsong!

Efter en lyckad debutsäsong i Falu IF står det nu klart att den urstarke Marcus Åberg skrivit ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

Uppväxten spenderades i Åmål hela vägen fram till J18. Forwarden tog sig efter detta till Dalarna för spel i Leksands IF och Häradsbygdens SS där han spenderade 4 hela säsonger.
Inför den gångna säsongen fick Marcus chansen att komma till Falun och visa upp sig på ett 4-veckors tryout-avtal. Där imponerade 21-åringen direkt med ett par poäng på försäsongsmatcherna och belönades med ett kontrakt som sträckte sig över säsongen 23/24!

”Marcus bidrar med en rejäl dos fysik och förstod också sin roll väldigt snabbt den gångna säsongen. Stark i dueller och tvekar inte på att gå in med kroppen. Det är en viktig påskrift för oss, dessa killar växer inte på träd.”
– Sportgruppen

Fin Fina FIFen!