Mr. FIF förlänger med FIF

Gustav ”Mr. FIF” Haglund är klar för en fortsättning med Falu IF!

Den nyblivne pappan och trotjänaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

Någon större presentation om vem Gustav Haglund är behövs väl egentligen inte i Falu IFs kretsar.
Sätersonen går nu in på sin tionde(!) säsong med vårt A-lag och har blivit en storfavorit för många genom åren.
På 284 matcher i Falutröjan har forwarden svarat för hela 281 poäng. Otroligt imponerade och nu får vi äntligen meddela att vi får se Haglund fortsätta briljera i Lugnets Ishall!

För någon vecka sedan fick vi också ett nytillskott i FIF-familjen. Gustav och sambon Lovisa fick nämligen äran att bli föräldrar till lilla August. Givetvis skickar vi grattishälsningar från oss alla och önskar dem all lycka med livet som föräldrar!❤️

”Gustav har varit en ledande spelare i många år nu. I Hockeytvåan gjorde han stundtals vad han ville och gjorde också en väldigt fin första säsong i Hockeyettan nu ifjol. Hans närvaro och vinnarskalle sitter i väggarna här i Lugnets ishall. Han kommer förbli viktig och det känns otroligt skönt att få se honom fortsätta utvecklas här kommande säsong. Vi är också supersäkra på pappalivet kommer passa honom galant!”
– Sportgruppen