”Det lockar mig att komma hit”

Han har spelat SHL-hockey med både Frölunda och Färjestad. Han har varit utlånad till Västerås och lärt sig allt om knätofsar (nåja) under sin tid i Mora och ubåtar efter två säsonger (plus moms) nere i Karlskrona.

Men efter sommaren går flyttlasset norrut igen. Till storstan, till pulsen. Backen, Gustav Berglund, har bestämt sig för att fortsätta karriären i Brödernas/Väsby. Hör en längre intervju med den 23-årige Manchester United-supportern från Kaxholmen, norr om Huskvarna, i spelaren nedan.

LÄS MER: Ludwig Laband: ”Morfar blev jätteglad när jag skrev på”

LÄS MER: Strandberg Sarén: ”Att fått se Dick Axelsson värma upp framför värmefläkten för att sedan gå ut och göra hattrick var unikt”

LÄS MER: Jacob Samuelsson: ”Ska bli sjukt roligt att få chansen”

Mikael Einarsson Nisser
Foto: Mikael Einarsson Nisser