Visby/Roma segrade, blev klar för AllEttan och såg till att ”bjuda” med ytterligare ett lag

Visby/Roma-Vallentuna 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0)

Förutsättningarna var enkla, en seger för hemmalaget så var man klar för Allettan och det löste man även om det krävdes ett straffavgörande. Efter en mållös första period tog Visby/Roma en tidig ledning i den andra, Carl Ericson satte 1-0 efter bara 26 sekunder. Men Vallentuna var taggade och gjorde det bra. Man kvitterar också efter 13.37 när Oskar Söderberg hittar nät. I början av den tredje perioden är det återigen hemmalaget som gör ett tidigt mål, denna gång Einar Engström. Men Vallentuna jobbar sig tillbaka och när man får powerplay i slutet hittar man en ny kvittering genom Marcus Andersson. Efter en mållös förlängning klev Visby/Romas Mikael Adamsson fram och avgjorde straffläggningen och gav laget två poäng.

Det innebär alltså att Visby/Roma är klara för Allettan och då Vallentuna bara fick en poäng med sig gör det att även Väsby är klara för spel i Allettan. En plats är fortfarande öppen inför slutomgångarna och den står mellan Enköping och Vallentuna. Enköping, med 36 poäng (+6 i målskillnad) behöver en poäng för att bli helt klara, medan Vallentuna, med 30 poäng (-11 i målskillnad) alltså behöver vinna båda de återstående matcherna samtidigt som Enköping förlorar dem och dessutom behöver man ta in ett antal mål.