Gör ditt inköp samtidigt som du stöttar Huddinge IK:s ungdomsverksamhet!

Alla gör det de kan i dessa annorlunda tider!

Svåra tider brukar ta fram det bästa ur folket och denna gång är inget undantag. Som vi tidigare berättat har Huddinge IK, precis som så många andra, drabbats hårt av Covid-19 pandemin. Vi inom klubben vänder på alla möjliga stenar just nu i jakt på att, dels reducera våra kostnader och dels hitta nya intäktsmöjligheter.

Ett sätt som vi har valt är att starta en sida #förungdomsidrotten där vi har, och kommer att ha, många intressanta erbjudanden som vi hoppas att ni tar del av samt sprider till andra. Här finns även möjlighet för dig att skänka pengar direkt till vår kampanj med samma namn.

https://huddinge.propublik.se/forungdomsidrotten

Det har varit ett uppsving för näthandel nu när folk håller sig hemma. Själva handeln har inte gått ner speciellt mycket, men i dessa tider vill vi istället handla online. Det är bl.a. här som vi tillsammans kan göra nytta.

Har du tänkt att handla, varför inte handla där du får bra erbjudanden och samtidigt stödjer Huddinge IK:s ungdomar? Nedan är direktlänkar till webbshopar där varje köp genererar pengar tillbaka till Huddinge IK:s ungdomsverksamhet.

 

 

 

 

 

 

Varje insats betyder oerhört mycket för våra ungdomar!

Bäst av allt kommer dessa pengar att gå oavkortat till våra unga idrottare under den kommande säsongen.

 Tack för ditt stöd! Sprid gärna denna information till andra så hjälper vi ungdomarna ännu mer!

 

Huddinge IK