PRESSMEDDELANDE från HHC: Offensiva backen Erik Flood förlänger.

Fotograf: Peter Scott.

Hudik Hockey har idag kommit överens med backen #18 Erik Flood om att förlänga kontraktet över nästa säsong. Erik kom i december föregående säsong till HHC från Vita Hästen i HockeyAllsvenskan.

– Det känns riktigt bra att vi förlänger med en av HockeyEttans bästa offensiva backar. Erik är irrationell och kan bryta mönster vilket han visade flera gånger förra säsongen som tog oss till kvalserien. Ambitionen denna säsongen var att förlänga med stommen från förra säsongen och med Eriks signatur har 13 spelare förlängt, säger Pär Langer sportchef HHC.

2018-2019 gjorde Erik 27 poäng på 37 matcher i HHC-tröjan. I HockeyAllsvenskan har Erik representerat Mora, Almtuna och Vita Hästen.

– Jag valde att förlänga med HHC för jag trivs väldigt bra i klubben och stan. Det är en klubb som vill uppåt och har höga ambitioner. Jag känner att stanna kvar i Hudik är det bästa för min utveckling och jag vill vara med på den här resan, säger Erik Flood.

Lager återsamlas imorgon torsdag den 1 augusti. Truppen består nu av totalt 22 spelare varav 13 spelare som har förlängt från föregående säsong.

Klicka HÄR för hur laget ser ut just nu.

#18 Erik Flood (B)

Född: 1996-04-14

Vikt: 83 kg.

Längd: 182 cm.

Moderklubb: Borlänge.

Övriga klubbar: Hedemora, Sverige U16, MODO J18 & J20, Mora, Östersund, Almtuna, Kristianstad, Vita Hästen.

För mer information gå in HÄR (källa: eliteprospect.com)