PRESSMEDDELANDE från HHC: Gustav Nielsen återvänder till moderklubben.

Backen Gustav Nielsen återvänder till Hudik Hockey och han kommer närmast ifrån Västervik. Kontraktet gäller säsongen 2020-2021.

Fotograf: Markus Malmgren Frilansfotograferna.

– Jättekul att vi får hem en Hudik-kille som är mycket utvecklingsbar. Gustav är en bra tvåvägsback med stark skridskoåkning. Förra säsongen hade jag Gustav i Almtuna så jag vet att det finns potential i honom, säger Lars ”Lillis” Lövblom, sportchef & t.f. huvudtränare HHC.

Gustav lämnade HHC:s juniorer inför säsongen 2015-16 för spel med Timrås juniorer. 21-åringen fick sitt stora genombrott i SHL för Timrå säsongen 2018-2019. I HockeyAllsvenskan har han spelat för Timrå, Almtuna och Västervik.

– Senaste två säsongerna har varit lite motigt fast jag hade ganska bra avslutning föregående säsong. Så jag behöver hitta glädjen igen i hockeyn och få tillbaka självförtroendet och tryggheten. Och jag känner Lillis väl sedan min tid i Almtuna och har stort förtroende för honom. Sen skall det såklart bli jättekul att komma hem till Hudiksvall och Hudik Hockey igen, säger Gustav Nielsen.

Datumet för den flyttade bortamatchen mot Strömsbro är bestämd till den 6 januari 2021.

Övriga förändringar i truppen:

Lånet för #40 Nathan Dunkley och London Knights (OHL, Kanada), avslutas och vi önskar Nathan lycka till.

Tröjnumret är ännu inte bestämt för Gustav.

# Gustav Nielsen (B)

Född: 1999-04-07

Längd: 173 cm

Vikt: 75 kg

Moderklubb: Hudik Hockey.

Övriga klubbar: Timrå J18, J20 & A-lag, Lindefallet, Almtuna, Västervik, Vimmerby.

För mer info klicka HÄR (Elite Prospects).