PRESSMEDDELANDE: Dennis Hall ny huvudtränare – debuterar i Kvalserien.

Dennis Hall är Hudik Hockeys nya huvudtränare 2021-2022 & 2022-2023 och Richard Lindelöf är klar som assisterande tränare under två år. Båda debuterar i båset imorgon torsdag mot Nybro i Kvalserien.

Fotograf: EHC Olten

– Vi har haft Dennis under radaren en längre tid och vi är mycket nöjda med rekryteringen. Dennis står för ett modernt ledarskap och kommer passa mycket bra in i vår förening på det sättet vi vill träna, genomföra matcher och analysera hur vi skall göra för att bli än bättre, säger Lars ”Lillis” Lövblom, sportchef HHC.

Dennis har Farsta i Stockholm som sin moderklubb, men har under sin tränarkarriär representerat Borlänge, EHC Olten Schweiz samt Forshaga senast.

-Jag ser otroligt mycket fram emot att komma till HHC och har från första samtalet fått ett väldigt gott intryck av klubben. Det blir en väldigt speciell start för min del med att hoppa in i båset redan nu. Min roll nu blir att lära känna gruppen och att vara behjälplig i en kanske lite mer undanskymd roll än vad som blir fallet under nästa säsong, säger Dennis Hall, ny huvudtränare i Hudik Hockey.

HHC:s tränarstab nästa säsong kommer bestå av Dennis Hall, huvudtränare, och assisterad av Magnus Nilsson och Richard Lindelöf.

– Eftersom vi har sjukdom samt eventuellt barnafödande i ledarstaben väljer vi att redan nu ta in Dennis och Richard att assistera ledarstaben under Kvalserien, fortsätter Lars ”Lillis” Lövblom, sportchef HHC.

Richard kommer även närmast från Forshaga.

– Richard är en ung och coming man som har jobbat tillsammans med Dennis i Forshaga med ansvar för backarna samt analysdelen med video, avslutar Lars ”Lillis” Lövblom, sportchef HHC.

*Alla matcher visas på live.hockeyettan.se eller aftonbladet.se*