PUBLIKINFO: HHC-Östersunds IK

På onsdagens hemmamatch så är biljetterna onumrerade. Alla under 18 år går in gratis.

Köp din biljett i förhand här.

Då vi inte har möjlighet att sälja säsongskort för säsongen 23/24 ännu så står alla som hade säsongskort 22/23 uppskrivna i entrén och får gå in gratis i och med att träningsmatcherna ska ingå i säsongskorten. Nu är det dock nära att säsongskorten kan börja säljas.

Hade man föregående säsong VIP, reserverad sitt- eller ståplats så ingår träningsmatcherna denna säsong, oavsett om man är sponsor eller privatperson.

Svenska Ishockeyförbundet jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra och trygga som möjligt. Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter och följer alltid myndighetsrekommendationer.

Med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån, införs nu ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang, som även påverkar våra matcher i Holmen Center.

Det innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare vilket gäller från och med nästa match och framåt.
Hälsinge Marknad stundar och förbereds för fullt, vilket gör att grusparkeringen inte är tillgänglig. Samåk, promenera eller ta buss om du har möjlighet.
På vårt senaste styrelsemöte togs beslut om att vi blir en kontantfri förening, vilket innebär att vi framöver inte tar emot några kontanter varken på parkeringen, entrén, lotter eller kiosker/cafeteria.
Detta gäller redan från och med onsdagens träningsmatch mot Östersunds IK.
Betalning i Holmen Center:
Parkering – Endast Swish
Biljettentré – Kort & Swish (förköp via Tickster)
Cafeteria – Kort & Swish
Kiosker – Endast Swish
Lotter – Endast Swish