Två nya spelare klara för Hudik Hockey

Två nya spelare klara för Hudik Hockey innan fönstret stängde. En back och en center ansluter.

 

Axel Olsson klar för Hudik Hockey

Axel kommer senast från två säsonger i Brödernas/Väsby. Innan dess så har Axel representerat Östersunds IK och var med och spelade upp Östersund i hockeyallsvenskan.
Axels moderklubb är Lindefallet SK och som ungdom har han representerat Hudik Hockey innan han flyttade till Östersund för att gå på hockeygymnasium.

Axel är en spelare som påminner om Lukas Enqvist i stilen, det är en spelare vi mött i både Östersund & Brödernas/Väsby som är obekväm att möta. Det är bra att bredda forwardssidan och vi blir inte lika känsliga för skador.” säger Hudik Hockey sportchef Lars ”Lillis” Lövblom.

 

Backen Anton Avehag klar för Hudik Hockey

Anton kommer senast från Stenungsund i division 2, han är fostrad i Timrå IK och har under dom senaste åren bland annat representerat Boden, Nybro och ifjol under slutet av säsongen Sundsvall.
Han har spelat i division 2 nere i Göteborg då hans flickvän bor där. Han har haft förslag från andra division 1 klubbar under säsongen men inte varit intresserad av att pendla från Göteborg.

Anton är en spelare jag haft koll på och kontakt med under flera säsonger så känns kul att vi får han till Hudik Hockey nu. När hans namn nu dök upp så var jag intresserad av att få hit honom då han kunde lösa det med boende i Sundsvall under den här tiden.
Han har en liten längre startsträcka än Axel men tror han snabbt kommer in i det.” säger Hudik Hockey sportchef Lars ”Lillis” Lövblom