BoIS-Nytt

I söndags spelade Mariestad BoIS Hockey till sig tre viktiga poäng inför 50 personer i publiken. Matchen var den sista med 50 personer i publik eftersom det från den 24/11 endast får vara 8 personer i publiken. För att stötta laget så gott det går har Föreningen beslutat att dessa 8 platser går till Supporterklubben Oxarna som därmed har en grannlaga uppgift att heja fram vårt lag till en önskad Alletta efter jul.

I dagsläget finns inget som pekar på annat än att ATG Hockeyettan kommer att fortsätta som planerat under våren.

Eftersom BoIS är på plats 5 av alla 47 lag i Hockeyettan publikmässigt är vi också på femte plats när det gäller tappade publikintäkter.

Därför känns det extra roligt och framförallt rättvist att vi får 5:e mest i kompensation för publikintäktsbortfall i ATG Hockeyettan av det Statliga stödet.

Föreningen får inte total täckning av förlusterna, men ersättningen gör att vi säkrar ekonomin under höstomgången.

Vi behöver våra trogna supportrars stöd för att stå emot Pandemins hänsynslöshet mot samhället och vår fina förening. Därför ber vi alla som känner för oss att:

– Följ oss och våra matcher på nätet genom att ladda ner matcherna via länken https://play.staylive.se/mariestadbois

– På våra hemmamatcher kan du stötta oss genom att köpa fiktiva entrébiljetter, fika, korv mm. Summan bestämmer du själv. Swisha till 123 5714456.

– Satsa på 50/50 lotteriet digitalt vid varje hemmamatch. Swisha till 123 1902485. 20 kr/st eller 6 st för 100 kr. Dragning sker dagen efter match och vinnaren blir uppringd.

– Stötta oss genom att köpa lotter från vårt fina billotteri. Träffar du inte på någon lottförsäljare kan du/ni köpa lotter genom kansliet. Ring 0501-12233 och vi levererar Coronasäkert. Begrunda bilden på vår härliga och miljövänliga lotteribil från Svensk Motor här nedanför. Lotterna kostar 200 kr/st.

– Inom kort börjar vi den traditionsenliga toa- och hushållspappersförsäljningen. Köp av våra ungdomar/juniorer och stötta föreningen.

– När du pantar burkar på ICA Oxen kan du stötta oss genom att trycka på BoISknappen och panten skänks till oss.

– Julshoppa dina julklappar från vår supportershop. Detta gör du Coronasäkert genom att gå in på hemsidan och kika på vad vi har i shopen. Sedan mailar du din beställning till [email protected]. Måndag 14/12 kl. 17-19 kommer vi sedan stå utanför ishallen och lämna ut era beställda varor.

– Köp Bingolotter och Sverigelotter av oss. Vi finns i entrén på ICA Oxen och säljer på helgerna.

– Känner du för att stötta klubben på annat sätt tar vi tacksamt emot valfria bidrag på swishkonto 123 5714456

Vi tackar på förhand våra trogna supportrar, med er hjälp kan vi rida ut stormen.

Mariestad BoIS Hockey
Jonny Odhner klubbchef