Seger mot Brödernas/Väsby

Efter ett långt uppehåll på elva dagar var det dags för match igen mot Brödernas/Väsby. Man kunde se att hemmalaget var sega i benen efter det långa uppehållet och gästerna tog kommandot från början . Hemmalaget stod oftast för stilla och släppte för enkelt in Brödernas/Väsby i anfallszon. Trots ett övertag för gästerna var det Lindlöven som gick till pausvilan med en 1-0 ledning sedan William Lindgren gjort mål i box play,

Lindlöven ryckte upp sig i den andra perioden men spelet såg ut som det gjorde i den första perioden och hemmalaget fortsatte med att vara  starka framför det egna målet.

Matchbilden i den tredje perioden var lika som i de föregående perioderna, bortalaget fortsatte med att trycka på utan att skapa de riktigt heta målchanserna. De vassaste målchanserna hade Lindlöven och när gästerna tog ut målvakten kunde Lindlöven avgöra matchen då Emil Norberg la in pucken i öppen kasse assisterad av Johansson och Forsmark.

Brödernas/Väsby vann skottstatistiken klart och Frykan motade hela 47 skott utan att släppa pucken förbi sig.