Hockeygymnasium

Vill du mer med din ishockey? Grubblar du över ditt gymnasieval? Tack vare ett samarbete mellan Tranås AIF Hockey och Holavedsgymnasiet i Tanås, kan du nu kombinera dina studier med ishockeyn.

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen på tryout i Stiga Arena där du får provträna med Tranås AIF’s juniorlag. Du får också träffa spelare och ledare i föreningen samt elever och ansvarig pedagog från Hockeygymnasiet.

Tryouten hålls vid två tillfällen under mars – måndagen 2/3 samt måndagen 9/3.

Välkommen!

Schema under kvällen

17.10 – 18.00
Mikael Axelsson, ansvarig pedagog på Hockeygymnasiet och fystränare i TAIF’s a-lag informerar om Tranås AIF och Hockygymnasiet.

18.30 – 19.50
Isträning med TAIF’s J-trupp.

Efter avslutat ispass
Efter ispasset finns det även möjlighet att följa med Mikael till Holavedsgymnasiet för en visning.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till tryouten. OBS! Begränsat antal platser och vi reserverar oss för eventuell fullbokning.

Fill out my online form.

Holavedsgymnasiet

Holavedsgymnasiet är en kommunal gymnasieskola med vad det innebär av kvalité och trygghet. Till skolan kommer elever från Tranås, Ödeshög, Aneby, Boxholm och Ydre, men elever kommer också från en del andra kommuner.

Skolan har ett brett utbildningsutbud, fräscha lokaler och hög kvalitet i undervisningen. Holavedsgymnasiet kännetecknas av goda relationer mellan elever och personal.