Sponsorer

Vill du vara med och stötta?

Tranås AIF är en anrik förening med över 100 år på nacken och mer än 60 år av ishockeyutövande. TAIF har fostrat många framgångsrika spelare som Magnus ”Sigge” Svensson, Jakob Karlsson, Daniel Josefsson och Jonas Fransson för att nämna några. Förhoppningsvis har vi också gett många ungdomar en rolig och meningsfull fritids-sysselsättning tillsammans med hängivna ledare.

Detta har varit möjligt bl.a. tack vare alla sponsorer som stöttat föreningen. Stödet från sponsorer är avgörande för en idrottsförenings överlevnad och alla bidrag är lika viktiga. Stora som små!

Om du vill vara med och bidra, ladda ner foldern nedan för information om vad du kan göra!

Utvalda sponsorer

Tranås Energi

Tranås Energis vision är att med gemensam kraft och energi bidra till ett gott liv nu och för kommande generationer. Miljötänket ska vara en röd tråd i allt vi gör, från vår helt förnybara el- och värmeproduktion till inköp och transporter. Detta tillsammans med en bra service vill vi ska göra oss till det självklara valet för dig som bor i Tranås såväl som på annan plats i Sverige.

Strömsholmen AB

Strömsholmen AB grundades redan 1876 och ingår som en självständig del i Barnes Group Inc, i USA. Med huvudkontor i Tranås har de över 700 anställda i 10 länder samt distributörer i ca 50 länder. De utvecklar, tillverkar och marknadsför gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. De har förfinat denna teknik i över 40 år och är sedan många år världsledande med en exportandel på 95%.

Best Western: Tranås Statt

Välkommen till oss på Best Western Hotel Tranås Statt. Hos oss får du en bekväm vistelse och familjär service. Vårt hotell ligger i mitten av Storgatan, som är en kilometer långa shoppinggata, vilket gör att du har nära till shopping och andra nöjen. Om du kommer med tåg eller buss ligger vi på gångavstånd från stationen.

Fundins Olja

Med utgångspunkt från Tranås, Jönköping, Västervik och Linköping levererar vi till Östergötland och delar av Småland. Vi är ett mindre, familjeägt företag som fokuserar på att ge kunden en personlig och bra service. Vi kör med egna bilar och våra erfarna chaufförer hittar överallt i vårt område. Det ger trygga och snabba leveranser. För oss som modernt oljebolag är det självklart att alltid ge bästa service till dig som kund.

Torebrings

Torebrings är unika på marknaden och erbjuder helheten när det gäller mat och dryck på arbetsplatsen: Kaffe-, vatten-, läsk- och varuautomater. Koppar, glas, assietter, tallrikar och bestick. Lunch, mellanmål och godsaker. Dessutom allt som behövs av tork-, städ- och hygienprodukter.

Handelsbanken

Sedan början av 1970-talet är Handelsbankens organisation starkt decentraliserad och verksamheten utgår alltid ifrån kundens behov. Detta innebär att alla affärsbeslut som rör enskilda kunders relationer med banken tas nära kunden. Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker och är en av de mest kostnadseffektiva börsnoterade bankerna i Europa.

Handelsbanken

Colorama

Vi vill vara det självklara valet vid förnyelse och underhåll av boendets alla ytor. Vi säljer varor och tjänster i ett marknadsområde från Ödeshög i väster, Aneby i söder, Österbymo i öster, till Boxholm i norr. I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv, kakel, klinkers och inredning. Här hittar du ett stort utbud för alla smaker och vi hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Välkomna in till oss på Colorama i Tranås!

Skobes

Personligt hela vägen – i alla led – är vår ledstjärna. Vi är övertygade om att våra kunder värdesätter personligt bemötande och direktkontakt – inte bara med säljorganisationen, utan även med sin personliga servicetekniker i verkstaden. Det ger en enklare och bättre kommunikation som är trevligare för alla och leder till färre missförstånd och nöjdare kunder. Välkommen till en personligare bilfirma!

Intersport

Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi över 100 butiker inklusive vår e-handel och är den ledande omnikanalåterförsäljaren inom sport. Tillsammans med Löplabbet erbjuds riktig sport för alla, oavsett om det är friluftsliv, träning eller tävling som är målet.

Bauer

Bauer Hockey är världens främsta designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrustning. Företaget grundades i Kitchener, Ontario, i Kanada, 1927, då Bauer tog fram den första skridskon där en skena fästes på en känga, vilket kom att förändra hockeyn helt. Sedan dess har Bauer fortsatt utvecklingen av branschens mest eftertraktade produkter, däribland de oerhört framgångsrika produktserierna Supreme, Vapor och Nexus.