Flicklag

Äntligen är det dags för Tranås tjejer att få en egen tid att träna/spela hockey på! Det spelar ingen roll vilken ålder, erfarenhet av skridskoåkning, utrustning eller kulturell bakgrund du har – alla är välkomna!

Vi kommer samlas första gången söndag 3/10 för första träningen! Utrustning som krävs är hjälm, halsskydd och skridskor.

Det kommer hållas en bakluckeloppis utanför omklädningsrummen 26/9 kl. 10.00-12.00 dit du är välkommen att fynda diverse utrustning och du kan både köpa och sälja. Passa på att träffa tränare Maja Rehn denna dag och prata lite eller ställ eventuella frågor till representanter från klubben. Det finns även en Facebookgrupp som heter Tranås AIF Hockeyloppis där man kan fynda utrustning.

Vi söker fortfarande 1-2 ledare till gruppen så är du sugen på att bli historisk inom Tranåsidrotten, kontakta då Peder Persson via 070-686 26 13.

Kostnad och anmälan

Kostnad för säsongen är dels en medlemsskapsavgift på 300:- (alt. familjemedlemskap 500:-) samt en träningsavgift på 500:-. Dock går det bra att prova en månad helt kostnadsfritt!

De tjejer som redan är inskrivna i föreningen behöver inte anmäla sig på nytt.

Varmt välkomna in i TAIF!