Veckans Lag Allettan Södra #4

Det fjärde Veckans Lag för Allettan är äntligen här, och förra veckan dominerade spelare från Vimmerby, den här veckan har det varit mer spridning över lagen och vi har representanter från Kristianstad, Hudiksvall, Kallinge/Ronneby

Målvakt

Joel Gistedt, Kristianstad (2)

Gistedt hade en stark vecka, liksom hela Kristianstad. Två segrar av två möjliga och endast två insläppta mål. Borta mot Väsby kom baklängesmålet redan efter 36 sekunder, sen spikade Gistedt igen mot skottglada Väsbyspelare, 32 räddningar blev det där. I segern mot Nybro med 4-1 kom målet halvvägs in i den sista perioden, och totalt blev det 24 räddningar, det förde Joel Gistedt upp i topp i målvaktsligan med bäst räddningsprocent. Gistedts andra inteckning i Veckans Lag för Allettan.

Backar

Henric Nordin, Hudiksvall (1)

3 skott på mål i matchen mot Visby/Roma men ett av dessa var en riktig rökare som satt som en str

ut bakom Ludvig Engsund. Det ger Henric en plats i Veckans Lag, i kamp med många andra bra prestationer.

Josef Ingman, Kallinge-Ronneby (1)

Fina prestationer är härliga att titta på, och framspelningen av Josef Ingman till Johan Lundgrens 3-2 mål hemma mot Väsby är en sånt mål som sitter kvar i minnet. För det platsar Josef i Veckans Lag denna vecka.

Forwards

Johan Skinnars, Kristianstad (1)

Fruktad formation att möta i grundserien tillsammans med Fredrik Hansson och Sonny Karlsson bl.a och det fortsätter under Allettan. 4 assist borta mot Väsby följdes upp med 2 assist i segern över Nybro. 6 assist på två senaste matcherna och Skinnars är nu uppe på imponerande 13 assist för inledande 8 omgångarna.

Christoffer Persson, Hudiksvall (1)

Det sena nyförvärvet visar vilken betydelse han har för det här Hudiksvallslaget. En assist i den tuffa drabbningen mot Huddinge, seger 3-1, och starkt bidragande till vinsten över Visby/Roma med 5-4 efter straffar. Där assisterade Persson till Hudiksvalls tre första mål i matchen.

Andreas Nordfeldt, Kallinge-Ronneby (1)

När ”Notan” kom tillbaka efter skada så lyfte sig KRIFs offensiv en nivå, och han har visat hur viktig han är för de här unga laget. 2+1 i bortamötet mot Visby/Roma, och seger med 4-1, och 0+1 i matchen mot Väsby. Nordfeldt är för det mesta med där det händer, och hans produktion är av största vikt när serierna börjar dra ihop sig.

Tidigare Veckans Lag

Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

//Stefan Österberg