Sex övergångar i HockeyEttan under helgen

Surahammar fortsätter att värva spelare inför den stundande säsongen som bara är dryga tre månader bort.
Senast in i lagbygget är Tim Werner som stod för 27 poäng på 38 matcher i division två laget Skedvi/Säter föregående säsong.

Även Arboga i den västra serien har plockat in en ny spelare till lagbygget, Gabriel Erkers hämtas in från Sollefteå där han förra säsongen spelade 25 matcher och stod för sex poäng.

I den södra serien värvar Tyringe från landets norra serie och hämtar in Max Wedjesjö som spenderade förra säsongen i såväl Asplöven (24 matcher, 8 poäng) som Kalix där det blev 13 matcher och två poäng.

Tyringes seriekonkurrent Helsingborg hämtar spelare från andra sidan sundet i form av Jacob Böll som spelade 56 matcher för Rödovre förra säsongen.

William Berg spenderade förra säsongen i Valbo och stod där för 19 poäng på 38 matcher. Han väljer nu att fortsätta sin karriär i Halmstad i den södra serien.

I den östra serien fortsätter Huddinge att tappa spelare från förra säsongens lag, senast i raden att lämna Stockholmsförorten är Eric Backman som väljer att satsa vidare i Kallinge/Ronneby till hösten.

Bland förlängningar som utmärker sig på senaste tid kan vi konstatera att Lindlöven får behålla viktiga Max Lalander som stod för 37 poäng på 34 matcher förra säsongen.

Nykomlingen Mörrum får behålla viktiga backen Dave Lindarv som väljer att köra en säsong till hos laxarna. Lindarv gjorde förra säsongen 49 poäng på 48 matcher i division två.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath