Veckans Lag #4 i Västra Hockeyettan

Veckans lag utgörs av de sex spelare som varit mest framträdande under veckan som gått i Hockeyettan. Denna vecka är det dessa sex herrar som valts ut:

Målvakt: 

Jonas Westerlund – Forshaga (1)

Forshagas burväktare fick 66 puckar mot sig totalt under de två matcherna hans lag spelade den gångna veckan, två stycken passerade honom och han var anledningen till att Borlänge bara vann med 2-0. Landar på en räddningsprocent under veckan på smått fenomenala 96,96% vilket ger honom platsen som veckans burväktare.

Backar: 

Martin Vaakanainen – Arboga (1)

Arbogas spelskickliga back var en av orsakerna till att Arboga plockade sex poäng under veckan som gick o

ch bidrog förutom med ett bra försvarsspel med två mål framåt.

Ludvig Karlsson – Köping (1)

Köping plockade fem poäng under veckan, en anledning stavas Ludvig Karlsson som stod för tre assist till sina lagkamrater.

Forwards: 

Marcus Viitanen – Köping (2)

Har återigen haft en produktiv vecka i Hockeyettan, vilket ger honom hans andra inteckning i årets veckans lag. Han stod för ett mål och fyra assist på lagets två segermatcher.

Filip Petersson – Tranås (1)

Tranås-kaptenen får en inteckning i veckans lag efter en vecka där han lett sitt lag till fem av sex möjliga poäng och han själv har bidragit med två mål och två assist framåt.

Lukas Söderlund – Grums (1)

Grums har inte lyckats upprepa fjolårets succé i grundserien där de hade rejält häng på Allettan-platserna i början av serien men i år har det gått tyngre.
Men en spelare som haft en bra vecka är Lukas Söderlund som gjort tre mål på lagets två matcher.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag? Då finns de att läsa här under:

Veckans Lag #1

Veckans Lag #2

Veckans Lag #3