Veckans Lag #5 Hockeyettan Södra

En ny vecka i Hockeyettan ligger framför oss och det har blivit hög tid att plocka ut Veckans Lag från den gångna veckan.

Målvakt: 

Arvid Söderblom – Hanhals (1)

Hanhals har spelat två matcher och vunnit båda, en stor anledning till det stavas Arvid Söderblom som släppte ett mål mot Halmstad innan han kom in i matchen mot Mörrum och nollade. Vilket ger honom en total räddningsprocent under veckan på smått osannolika 98,1%.

Backar: 

Max Lindroth – Hanhals (3)

För tredje gången denna höst får Max Lindroth en plats i Veckans Lag, leder backarnas poängliga på tio gjorda poäng och stod under veckan som gick för två nya assist.

Alexander Edström – Troja-Ljungby (2)

Alexander Edström stämplar in på jobbet varje dag och gör ett bra arbete, han ligger tvåa i plus/minus-statistiken i serien på plus elva och under veckan som gick gjorde han dessutom två assist.

Forwards: 

Johan Järlefelt – Nybro (1)

Hade en fenomenal vecka poängmässigt med tre mål och två assist för sitt Nybro och stod för mycket offensiv kraft för sitt lag.

Henrik Persson – Hanhals (1)

Var en starkt bidragande orsak till att Hanhals vände underläge till seger i lagets senaste match mot Mörrum. Stod under veckan för ett mål och fem (!) målgivande passningar. En självklarhet att plocka med han i Veckans Lag denna vecka.

Måns Carlsson – Vimmerby (1)

Vimmerby har haft en bra vecka med dubbla segrar, en orsak till det är Måns Carlsson som fått fart på sitt poängproducerande. Under veckan som gick blev det två mål och tre assist från Carlssons klubba och det ger honom en plats i detta Veckans Lag.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag finns de att läsa här under:

Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

//Kristoffer Bennemyr-Porathveckasn