Östra serien: Visby och Nyköping segrade under söndagen

Väsby-Visby/Roma 1-4 (0-1, 0-2, 1-1)

Visby/Roma vann mötet mot Väsby efter att ha gått ifrån till 0-3 inför den tredje perioden med mål från William Erenrot, Zane Jones och Oskar Lundberg. Sedan kunde Väsbys Fredrik Falk reducera och Väsby ligga på för ytterligare mål men istället kunde Östras skytteligaledare Mikael Adamsson göra 1-4 och stänga matchen.

Nyköping-Hanviken 2-1 (0-0, 1-1, 1-0)

Efter en mållös första period tar Hanviken ledningen med 0-1 efter bara 35 sekunder spelade i den andra. Målet från Felix Liljegren. Men kvitteringen skulle komma snabbt, dryga minuten senare gör Robin Axbom 1-1 och lagen får gå till pausvila med ett varsitt mål. I den tredje perioden är det Nyköping som gör det snabbaste målet då Gilito Garcia gör 2-1 efter 24 sekunder. Resultatet står sig matchen ut och alla tre poängen går till hemmalaget.