Östra serien: En målrik match under lördagen och endast uddamålssegrar under söndagen

Väsby-Hammarby 6-4 (3-2, 2-0, 1-2)

En målrik match med hela fem mål i den första perioden där Väsby vände 1-2 till 3-2 i slutminuterna. Väsby drog ifrån till 5-2 i den andra perioden men bortagänget kom ut starkt i den tredje och bjöd upp till rejäl kamp. Man reducerade till 5-4 innan Väsby kunde stänga matchen med 6-4. Noterbart är att Vladimir Lukacik gjorde tre mål samt en assist.

Segeltorp-Huddinge 2-3 (1-0, 1-2, 0-1)

Återigen en jämn match, likt föregående match mellan lagen, och återigen drog Huddinge det längsta strået. Det var hemmalaget som tog ledningen i den första perioden men Huddinge kom ut i den andra och vände innan Segeltorp kvitterade med några minuter kvar av den andra perioden. Men ett starkt Huddinge gav sig inte och gjorde 2-3 i mitten av tredje perioden.

Sollentuna-Nyköping 4-3 (2-2, 2-0, 0-1)

2-0 till Sollentuna blev 2-2 innan den första perioden var över. Men hemmalaget ville mer och med två mål inom nästan tre minuter hade Sollentuna 4-2 inför den tredje perioden. Nyköping fick in en reducering men närmare än så kom man inte.

Hanviken-Enköping 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

Hanviken, som haft det tufft, gör en bra match mot trean Enköping och har också ledningen efter den första perioden. Enköping kvitter i den andra perioden och matchen fick avgöras efter förlängning. Där dröjde det 2.34 innan Enköpings Niklas Rigelius avgjorde.

Vallentuna-Trångsund 1-2 (0-1, 0-0, 1-1)

Trångsund tar ledningen och ökar sedan på till 0-2 tidigt i den tredje perioden. Vallentuna reducerar men lyckas inte få in någon kvitteringspuck trots att man bland annat fick en straffchans. Bortalaget plockar med sig alla tre poängen.