Jumbon pressade Huddinge i en period

Hanviken – Huddinge 2-5

Trots massivt spelövertag för Huddinge så vann tabelljumbon Hanviken den första perioden med 2-0. I mitten av den andra perioden fick Huddinge hål på Hanvikenmålvakten Marcus Due-Boje och innan perioden var över så hade man hunnit kvittera genom Alexander Svarvén och tagit ledningen efter mål av Oscar Bergqvist. Huddinge för spelet även i den tredje perioden och efter 7.45 så gör Fabian Lundh 4-2. I matchen slutminuter gör dessutom Felix Fjällkeborn 5-2. Huddinge vinner skotten med förkrossande 54-18.

Väsby – Trångsund 8-0

Äntligen fick Väsby spela match hemma i Vilundhallen. Och Väsby var verkligen spelsugna, 3.35 in på den andra perioden sätter Fredrik Strindlund 4-0 och innan matchen var över så hade man dubblat de siffrorna. Noterbart från matchen är att Christian Holmblad och Elliot Lorraine båda noteras för fem poäng vardera. Linus Ryttar håller nollan inför 439 åskådare.

Segeltorp – Sollentuna 9-1

Även Segeltorp var på spelhumör idag. Sollentuna som inför matchen låg tre poäng före just Segeltorp blev utklassade i Segeltorpshallen idag.  Segeltorp vinner tillslut med 9-1 och målen görs av åtta olika målskyttar. Claes Endré gör en mycket stabil match mellan stolparna och räddar 23 av 24 Sollentunaskott.