Inför helgens matcher i östra serien

Sex matcher i den östra serien spelas under helgen. Vi ger er lite kort information inför dem.

Segeltorp-Visby/Roma Fredag 19.00

En mycket viktigt match för Segeltorp för att inte halka efter i AllEttanstriden. Just nu har man fyra poäng upp till Enköping som har den sista platsen. Det kan bli en poäng om man lyckas besegra Visby/Roma. Ingen lätt uppgift eftersom Visby/Roma kommer med fyra raka segrar i bagaget och dessutom besegrade Huddinge på bortaplan med 1-4 senast. Segeltorp kommer senast från en 1-6 förlust mot Hudiksvall men hade innan dess en rad storsegrar med sig. Intressant möte väntar nu.

Hanviken-Hammarby Lördag 16.00

Hanviken och Hammarby fortsätter kampera i den nedre delen av tabellen, Hanviken på 12:e plats och Hammarby på 10:e plats. Senast lagen möttes var det en jämn historia där Hammarby tillslut vann med 4-3. Kan Hanviken ta revansch nu?

Väsby-Sollentuna  Söndag 16.00

Väsby har gått bra och är fortsatt det lag som gör flest mål av alla i den östra serien. Man kommer senast från en förlust mot Huddinge men ligger fortsatt på en tredjeplats i tabellen. Man ställs nu mot ett Sollentuna som fortsatt har chans på AllEttan och som senast vann med hela 7-1 borta mot Hammarby. Kan det bli ett målkalas när dessa lag drabbar samman?

Nyköping-Hudiksvall Söndag 16.00

Nyköping med två raka segrar huserar på en nionde plats med sina 23 poäng, sju poäng upp till en AllEttanplats i nuläget. Man möter ett Hudiksvall som redan har säkrat seriesegern och nu spelar för att fortsatt gå obesegrade. När lagen möttes i Hudiksvall var det väldigt jämnt och Nyköping var inte långt bort från att knipa poäng i matchen som Hudiksvall vann med 2-1. Lyckas man bli första laget att vinna mot Hudiksvall nu?

Huddinge-Trångsund Söndag 16.00

Tvåan mot elvan och 28 poäng skiljer. Trångsund har inte vunnit på sex matcher och får ingen lätt uppgift när man möter Huddinge nu. Senast lagen möttes vann Huddinge med 5-1.

Enköping-Segeltorp Söndag 16.00

Oj så viktig denna match kan bli. En riktig streckkamp, femman mot sexan, där det skiljer fyra poäng (Innan Segeltorp spelat sin fredagsmatch). Här kan mycket avgöras och nog lär det bli en tuff och jämn match. Så blev fallet när lagen möttes förra gången då Segeltorp vann med 3-2 efter förlängning. Nu står ännu mer på spel och visst är det väl omgångens hetaste match på förhand?

/Mathias Berglund