Tre hemmasegrar i Allettan Norra

Boden-Enköping 5-4 (0-1, 2-1, 2-1, 0-0, 1-0)

Boden fortsatt utan förlust efter en straffseger mot Enköping. Bortalaget ledde efter den första men sedan vann Boden två perioder med udda målet och efter en mållös förlängning kunde Bodens Max Pålholm avgöra straffläggningen. Poängbäst i matchen var Enköpings Jesper Bärgård med ett mål och två assist.

Kalix-Väsby 5-2 (1-0, 1-1, 3-1)

Kalix tar sin andra raka trepoängare när man besegrar Väsby. 2-1 inför den tredje blev 3-2 och Väsby satsade hårt med att plocka ut målvakten två gånger om vilket bara resulterade i att Kalix gjorde 4-2 och 5-2. En stark insats av hemmalaget där Sebastian Hansson stod för två mål.

Hudiksvall-Köping 5-1 (2-0, 1-0, 2-1)

Hudiksvall gjorde 1-0 efter bara 25 sekunder och kunde göra 2-0 senare i perioden. 3-0 inför den tredje blev 3-1 när Köping slog till i powerplay. Men Hudiksvall var starkare och kunde göra ytterligare två mål. Erik Flood gjorde sitt första mål i Hudiksvall och passade också på att göra en assist.