Veckans lag i Allettan Norra #5

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

 

Målvakt:

Magnus Åkerlund, Hudiksvall

47 räddningar och endast två insläppta mål under förra veckans tre matcher är fina siffror för Åkerlund som lyft sitt spel till en ny nivå den senaste tiden efter Hudiksvalls svajiga inledning på Allettan.

 

Backar:

Erik Flood, Hudiksvall

Flood kan se tillbaka på en fin vecka med två mål och två assist när Hudiksvall tog åtta av nio poäng. Flood har nu gjort elva poäng på tolv matcher och leder den interna poängligan i Hudiksvall.

 

Rasmus Sörgardt, Väsby 

Väsby tog fyra av nio poäng i veckan som gick och Sörgardt stod för strålande insatser med två assist, ett matchvinnande mål i förlängning mot Östersund och plus tre i plus-/minusstatistiken.

 

Forwards:

Felix Olsson, Kalix

Kalix tog full pott i dubbelmötena med Vännäs och Olsson bara fortsätter att leverera. Efter fyra assist har han nu gjort 14 poäng på elva matcher och ligger femma i hela seriens poängliga.

 

Markus Kinisjärvi, Hudiksvall 

Hudiksvall vann samtliga tre matcher under veckan trots att man endast gjorde sju mål. Kinisjärvi var inblandad i fyra av dessa med sina två mål och två assist och fortsätter att vara en ledande offensiv pjäs i Hudiksvall.

 

Linus Ageborg, Borlänge 

I Borlänges enda match i veckan mosade man Enköping med 6-0 på hemmais och poängbäst var Ageborg med ett mål och två assist.

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag?

Veckans lag i Allettan Norra #1

Veckans lag i Allettan Norra #2

Veckans lag i Allettan Norra #3

Veckans lag i Allettan Norra #4

 

 

//Marcus Malmsten