Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått. Observera att de lag som har spelare med i Veckans Lag norra endast spelade en match under veckan och att serieledande Örnsköldsvik ej spelade någon match.

Jesper Eriksson, Kiruna IF
Kiruna IF har haft en tung säsong, trots detta har juniorlandslagsmeriterade Jesper Eriksson stått upp och gjort ett flertal fina insatser under säsongen. I söndagens match mot SK Lejon räddade 22-åringen samtliga 24 Lejon-skott och höll nollan.

Backar:

Kim Sehlstedt, Teg
Tegs 26-årige lagkapten Kim Sehlstedt gör sin poängmässigt bästa seniorsäsong i karriären. Ifjol hade Sehlstedt en +/- statistik på -23, i år har han i stället +6. I Tegs segermatch mot Kiruna AIF i söndags stod Tegs nyckelspelare för inte mindre än tre assists.

William Palovaara, Kiruna IF
I hård konkurrens med jämnårige lagkamraten Olle Hellström så har vi valt att ta ut William Palovaara i veckans lag denna vecka. Palovaara är ingen spelare som normalt märks i några poängligor utan är mer en defensivt skicklig back. Men i segermatchen mot Lejon så gjorde William sitt första mål för säsongen och noterades dessutom för en assist.

Forwards:

Emil Jakobsson, Kiruna AIF
Kiruna AIFs rutinerade lagkapten Emil Jakobsson gjorde en bra match i söndags mot Teg. 29-åringen passade fram till reduceringen till 2-1 samt satte själv kvitteringen till 2-2 i matchen mot Teg.

Viktor Mikko, Kiruna AIF
AIFs assisterande kapten Viktor Mikko är en av lagets viktigaste spelare. I den omtalade premiären i höstas var han en av hjältarna och denna vecka kommer han med i veckans lag efter ett mål och en assist i matchen mot Teg. Mikko spelade fram till kvitteringen till 2-2 och gjorde i den tredje periodens inledning själv 3-2. Teg vände sedan och vann matchen.

Elias Edström, Teg
23-årige Elias Edström blev matchhjälte för sitt Teg i söndagens match mot Kiruna AIF. Vid ställningen 3-3 är Edström inblandad i förarbetet till Anton Tanos 4-3 och några minuter senare gör Elias Edström själv 5-3.