Segeltorp visade var skåpet ska stå!

Ja, Segeltorp tar över serieledningen genom en bra insats hos tidigare serieledarna Hammarby. Frågan är om Gripen och Vallentuna kommer att utmana om seriesegern och en Play Off-match??

Hammarby   –  Segeltorp  0 – 5 (0-2, 0-2, 0-1)

Mikael Österblom är nöjd, mycket nöjd.
-Ja, nu funkade vår game plan i 60 minuter, det händer inte alltid.
Hela laget bidrog idag och att Rasmus Hedström fick hålla nollan var riktigt roligt för honom…och oss!
Vi satte ihop Nordström med Krüger och då blev det poäng, Gustav Björklund bra med i den kedjan trots att han precis tagit av gipset från ankeln som var av!!
Tommy Latva är inte lika nöjd: -Nja vet inte vad jag ska säga. Är väldigt besviken att vi inte kan prestera när det gäller. Vi är inte ens i närheten av nivån från i söndags. Slarvar i uppspel, Dålig skärpa vid avslut. Ger man Segeltorp lillfingret tar dom hela handen. De tar till vara på chanser de får vilket inte vi gjorde. Men vi får kriga vidare.
…………………………

Vallentuna   –  Gripen  3- 2 (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 1-0)

Gripens Magnus Eriksson var besviken efter matchen och konstaterade bara: Vi vann iaf skotten stort!
……………………….

Hanviken-  Trångsund 0 – 4 (0-1, 0-3, 0-0)

Calle Wendt, Trångsund: -Tack för bra jobb med bevakning. Jadu, vi har fått väldigt bra utdelning senaste veckan och gick in med bra självförtroende inför dagens match. En jämn match sätt till spelet där vi lyckas göra mål på två returer men dessutom äntligen får utdelning i Powerplay igen. Stort kredd till killarna som spelar en solid insats i egen zon återigen vilket resulterar i en seger.