Blir Teg klara ikväll?

Teg har två matcher kvar att spela i Vårserien och om man vinner mot SK Lejon ikväll så är man redan klara för Förkvalet.
Förra mötet slutade med Tegseger, 3-1.

 

SK Lejon, Tobias Carlsson: Först måste jag säga att det här serieupplägget är riktigt dåligt för oss i norr. Att locka unga spelare, ja vilka spelare som helst, är ju inte lätt när de får spela så få matcher som här. Hockeyspelare vill ju spela många matcher, inte tvärtom.
Nå, vi spelar i en serie som är otroligt jämn och hade vi fått behålla de poäng vi spelat in, (läs Asplöven) så hade vi varit betydligt högre upp i tabellen och vi ledare har ett styvt jobb nu att motivera gruppen till stordåd eftersom matcherna som återstår är ganska…ointressanta. Vi vill ju naturligtvis avsluta säsongen snyggt som alla andra och tänker ge Teg en match idag där vi måste få ned farten på deras lag. Vi har lyckat två ggr av tre mot dem under säsongen men nu i Vårserien har vi haft för mycket sjukdom och skador för att kunna göra oss rättvisa. Idag har vi dock ett starkt lag med oss så jag ser en trepoängare som fullt möjlig.

 

/Pelle Björnekärr