Östra Vår- klubbarna decimeras

Ja, nu är det i princip avgjort hur tabellen kommer att sluta. Segeltorp får spela Playoff och vi gratulerar dem till det, bra gjort.
Hanviken och Trånkan får bita i det sura äpplet och spela nedåtkval mot hungriga lag från Hockeytvåan. Det blir Wings, Linden och Nacka, samt Viggbyholm i nuläget.

Klubbarna som ligger i mellanskiktet har ju snart  spelat färdigt och har börjat sälja av de spelare som kan vara aktuella för andra klubbar i kvalspel i både  Hockeyettan och Hockeytvåan. För en del äldre skribenter är det ytterst märkligt med så rörliga trupper genom hela säsongen.

Vi ska i dagarna sammanställa övergångarna som berör denna serie.

TRÅNGSUND – SOLLENTUNA

Trånkan har en teoretisk chans att klara sig undan kvalet men…låt oss vara realister, det blir kval.
Sollentuna borde hålla undan med den ganska goda form man visat på slutet.

HANVIKEN-HAMMARBY

Hanviken har fyra raka förluster och oflytet grinar dem i ansiktet…Hammarby visade gott gry sist mot sin favoritmotståndare Vallentuna men här kan man faktiskt få det tufft eftersom man har så många skador och en del har lämnat laget för att spela på annat håll.Hanviken kommer naturligtvis kämpa för att försöka undvika kval..teorin finns, men finns chansen i praktiken?

GRIPEN-SEGELTORP
Gripen har chansen till poäng eftersom Torpet är klara för Playoff och motivationen kan ha gått ned ett par snäpp, det här är ju många gamla rävar som behöver utmaningar..inte bara spela av matcher.