Vi bygger en ny hemsida

Under sommaren bygger vi en ny hemsida. Startsida kommer att vara via HockeyEttans plattform. Dit kommer www.grumshockey.com att kopplas. Den är byggd på HockeyEttans plattform som ska användas som ett led i att få ett enhetligt utseende för alla lag i ligan.
Sidan kommer att innehålla klubbnyheter, nyheter från HockeyEttan, vårt A-lag och lite föreningsinformation.

För mer intern information och för våra övriga lag så klickar man till föreningssidan som kommer att vara tydligt synlig. Ni kan redan nu kika på sidan men den är i skrivande stund inte klar. https://www.hockeyettan.se/grums-ik-hockey

Vi kommer även att byta föreningssida till plattformen “Svenska lag.se”. Vi kommer alltså att sluta med dagens plattform från RF (idrottonline).
Huvudorsak är att idrottonline är svår att använda för sällananvändare och det medför att sidan inte blir uppdaterad så frekvent som vi önskar. Dessutom underlättas hanteringen av LOK- stöds registrering.

Den gamla sidan från RF (idrottonline) kommer fortsatt att leva då den är bas för LOK stöd och idrottslyftet.

Vi ber om förståelse för ev störningar under en övergångsperiod.