Dags för hemmapremiär med fri entré i derbyt mot Malung

Efter den sköna 1-3 segern på bortaplan mot Köping i söndags så är det nu dags för Borlänge Hockey att ha hemmapremiär i Hockeyettan Västra då det vankas derby när Malungs IF gästar Borlänge ishall.

Precis som förra säsongen så bjuder Borlänges samarbetspartners upp till fri entré och då vankas storpublik inne i hallen.

Borlänge inledde alltså säsongen med en stabil seger medans gästerna från nordvästra Dalarna åkte på en tung 2-4 förlust hemma mot Skövde som avgjordes först i slutskedet av matchen.

Malung gör sin andra säsong i Hockeyettan där förra säsongen var riktigt bra med en 7e plats i serien och sedan en 4e plats i fortsättningsserien där man länge hade häng på första platsen för att nå play-off.

Inför denna säsong tappade man dock ett par tunga pjäser och det såg länge tufft ut men de senaste veckorna trillade ett par namnkunniga spelare in och nu ser man plötsligt lika bra ut som ifjol.

Några spelare att hålla extra utkik på är Sonny Karlsson, Felix Fjälkeborn och Emil Ax.

Onsdag den 19/9 med matchstart 19:00 är det som gäller och fri entré alltså. Borlänge Hockey går då för sin andra raka seger och en bra inledning av säsongen till en förhoppningsvis stor massa publik.

Borlänge Hockey sänder även matchen live. Se den här: https://live.hockeyettan.se/live/18021

 

Övriga matcher i serien:

Skövde IK  –  Kumla HC Black Bulls

Lindlövens IF  –  Surahammars IF

Grums IK  –  Eskilstuna Linden Hockey

Mariestad BoIS HC  –  Forshaga IF

Nyköpings SK  –  Köping HC