Vinst mot Surahammar!

Lindlöven vinner sin andra match i hemmapremiären!

Lindlöven startar matchen bra och gör tre riktigt bra byten men sedan går man ner sig och ett hårt jobbande Surahammar skapar en hel del under de första tjugo minuterna, hemmalaget släpper bland annat fram Sura i åtta kontringar under de första tjugo minuterna men perioden slutar mållös.

I den andraperioden spelar Lindlöven bättre men spelet böljar alldeles för mycket fram och tillbaka. Lindlöven gör periodens enda mål.

I den tredje perioden jobbar hemmalaget på bra och det är så man vill se laget göra under hela matchen. Man spelar ett riktigt bra boxplay och klarar 3,5 min 4 mot 5 och 1,5 min 3 mot 5 utan att släppa till några farliga målchanser för Sura och matchen slutar med hemmavinst med 3-0.

Skönt med tre nya poäng och nu ser vi fram mot nästa match som spelas på bortaplan mot Eskilstuna Linden på söndag