Inför Nyköping – BHF

Imorgon är det dags för bortamatch mot Nyköping som nämnts som en av toppkandidaterna inför serien. På de inledande två matcherna har dock Nyköping endast tagit en poäng medan BHF har tagit sex poäng av sex möjliga. I Nyköpings lag finns Marcus Linderborg, Henrik Olsén och Sebastian Björnstad som alla tre spelade i BHF ifjol. Viktor Bemström som ifjol spelade i Nyköping är skadad och missar matchen mot sina forna lagkamrater.

Backen Olle Strandell kom till BHF i somras från Leksands juniorlag och har stått för fina insatser under de inledande matcherna.

-Läget inför imorgon känns bra, vi är taggade och redo för roligt match. Vi har startat bra här med två vinster även fast det alltid finns detaljer i spelet att slipa på så åker vi ditt med gott självförtroende. Jag vet inte så mycket om Nyköping mer än att de är ett bra lag som förväntas tillhöra toppen, så vi ser fram emot att åka dit och försöka ta tre poäng, säger Olle Strandell.

Match: Nyköping – Borlänge HF
Arena: Rosvalla Stora Hallen
Matchstart: 16.00
TV: Matchen sänds via Hockeyettan Play.