Sjätte raka för Lindlöven och fortsatt serieledning!

Lindlöven tog i kväll sin sjätte raka seger när man i Lindehov besegrade Nyköping med 3-2.

Nyköping tog ledningen med 0-1 efter 5.49 när man spelade i numerärt överläge. Några minuter senare fick Lindlöven möjlighet att spela power play och Alexander Kovalonok kunde kvittera efter hårt arbete framför Nyköpings mål. Ett resultat som stod sig perioden ut efter en jämn period.

I den andra perioden var det Nyköping som tog kommandot och hade ett stort spelövertag men perioden slutade mållös vilket hemmalaget får vara väldigt nöjda med.

Nyköping fick sedan en kanonstart av den tredje perioden då den förre Lindlöven spelaren Marcus Magnusson kunde göra 1-2 efter 30 sekunder. Lindlöven fortsatte att jobba hårt och kvitteringen kom efter 6.48 genom Erik Broman efter ett bra förarbete av Lucas Henze. Max Lalander kunde sedan göra avgörande 3-2 i power play när det återstod knappt fem minuter av matchen.

Det var inte den bästa matchen spelmässigt av Lindlöven men laget jobbar hårt och har en enorm lagmoral. Nu är det speluppehåll till nästa onsdag då man möter Mariestad på bortaplan.