Förlust efter straffdrama

Lindlöven förlorade söndagens hemmamatch mot Grums med 4-5 efter straffavgörande.

Lindlöven inledde matchen på ett bra sätt och hade flera bra chanser utan att få dit pucken bakom duktige Gustav Bågenvik i Grums målet. Spelet jämnade ut sig efter hand och Grums tilläts komma in i matchen mer och mer och kunde göra 0-1 genom Filip Karlsson som styrde in ett backskott  i powerplay. Resultatet stod sig perioden ut.

I den andra perioden kunde Grums göra 0-2 genom Linus Nilsson, det hade då gått drygt sex minuter av perioden. Lindlöven reducerade sedan till 1-2, det var Alexander Kovalonok som styrde in ett backskott från Daniel Nilsson. Innan perioden var slut kunde Grums öka på sin Ledning till 1-3, målskytt var Jesper Norbäck. En riktigt dålig genomförd period av Lindlöven.

I den tredje perioden tog Lindlöven åter kommandot och drygt fyra minuter in i perioden kunde Max Lalander göra 2-3 fint framspelad av Anton Björkman. Men bara  25 sekunder senare kunde Grums öka på till 2-4 genom Axel Lundqvist efter svagt försvarsspel från Lindlövens sida. Lindlöven fortsatte att föra spelet och kunde reducera till 3-4 efter drygt halva perioden genom Daniel Nilsson. Fyra minuter senare kom kvitteringen och det var återigen Max Lalander som var målskytt. Ett resultat som stod sig perioden ut och genom förlängningen trots chanser åt båda håll, där Lindlöven hade de vassaste chanserna.

Grums kunde sedan avgöra i den sjunde straffomgången genom William Eriksson.

Det är bara att ta nya tag på onsdag när Lindlöven spelar borta mot Malung.