Vinst efter förlängning mot Malung!

Lindlöven vann bortamatchen i Malung med 2-3 efter att Daniel Backman avgjort matchen efter 30 sekunder i owertime med ett skott i Isak Olsson vänstra kryss.

Lindlöven började matchen bra och skapade en del under de första minuterna men efter drygt tre minuter fick den från Mora inlånade backen Philip Nyberg matchstraff. Lindlöven klarade dom fem

minuterna i numerärt underläge på ett bra och när man var fulltaliga tog man åter kommandot. Man kunde ta ledningen efter 10,52 genom Totte Anrén men fem minuter senare kunde Malung kvittera, vilket var resultatet efter den första perioden.

Den andra perioden bjöd inte på något skönspel från något av lagen och den slutade 0-0.

I den sista perioden höjde Lindlöven tempot och jobbade hårt och följriktigt kunde man ta ledningen med 1-2 genom Max Lalander. Återigen kunde Malung kvittera efter drygt åtta minuter men Lindlöven fortsatte att jobba hårt och skapade flera vassa chanser, den vassaste när pucken träffade stolpe-stolpe innan den studade ut. Efter ordinarie tid var ställningen oavgjord. Lindlöven avgjorde sedan efter 30 sekunder i over time.

Lindlöven gör en helt okej insats framför allt i den sista perioden där man jobbar hårt och har ett bra tempo i skridskoåkningen.

Nästa match är hemma på söndag kl. 16.00 mot Borlänge.