Förlust efter övertid i Skövde

Foto: Hasse Persson @hassessportbilder3

Lindlöven fick en smakstart i kvällens bortamatch mot Skövde då man inom 42 sekuner i den sjätte spelminuten kunde göra två mål i boxplay, målskyttar var Erik Broman och Alexander Kovalonok. Trots flera bra målchanser blev det inga fler mål i den första perioden.

I den andra perioden  skapades det en hel del chanser åt båda håll och perioden såg ut att sluta mållös men med en minut kvar kunde Skövde reducera till 1-2, målskytt var Jonathan Ström.
Med publiken i ryggen kunde Skövde trycka på bra i första delen av slutperioden, trots det skapade Lindlöven några riktigt vassa chanser. Kvitteringen kom mitt i perioden genom Lucas Johansson. En resultat som stod sig perioden ut och i förlängningen kunde Skövde avgöra genom Alexander Henriksson.

Lindlöven gör en bra bortamatch trots att man bara kom till spel med endast tre femmor på grund av skador och dessutom fick Daniel Backman utgå skadad efter två byten.

Nu blir det tio dagars vila innan man möter Kumla hemma i Lindehov söndagen den 3 november.